Mercurius Buurtclub Twello

Home

Welkom op de website van de buurtclub Mercurius. Mercurius is een straat gelegen in het Gelderse dorp Twello. Twello is gelegen tussen Apeldoorn en Deventer. De buurtclub is ontstaan in 1995. In maart van dit jaar kwamen een aantal buren bij elkaar en kregen het idee om samen in de toen nieuwe straat een club op te richten. buurtclub mercurius

Bestuur

Het bestuur van de Buurtclub Mercurius bestaat uit:

De voorzitter is: Wim
Penningmeester: Marleen
Secetaris: Marianne
Bestuursondersteuning: Jan H. & Jan A. & Jan L.

U kunt contact opnemen met Marianne als u vragen heeft

buurtclub mercurius, hofjes tocht

Barbecue

Ieder jaar in juni organiseert de buurtclub een barbecue voor alle leden. Al zeker 25 jaar is dit een groot succes en veel leden kijken daarom ook uit naar deze gezellige bijeenkomst waar jong en oud vertegenwoordigd is.

buurtclub mercurius, in opbouw

Kerst

Elk jaar wordt er op het veld een grote kerstboom geplaatst. Het is inmiddels al een traditie die we graag in stand willen houden. Elk jaar kiest het bestuur een prominent lid om de lampen aan te steken. Sinds een aantal jaren hebben we hier een extra dimensie aan gegeven. Nadat het licht is aangezet gaan we met alle leden proosten. De kerstverlichting zal ons dan verlichten tot Driekoningen.

buurtclub mercurius, herman, bloazers

Overige

De buurtclub organiseert niet alleen maar het kerstevenement en de barbecue maar ook andere activiteiten. Zo zijn we wel eens bij het Aardhuis geweest, hebben we een hofjestocht in Zutphen gemaakt. Ook hebben we een aantal fietstochten en een boswandeling in Nijverdal georganiseerd. Ook het bezoek aan de Grote Noordijk was de moeite waard.

buurtclub mercurius, kerstboom