Menu

Starsky Foto Management

Starsky's open source software voor digitale foto beheer centraliseert al de media-items, inclusief afbeeldingen en video's. Zo is het een accelerator om afbeeldingen weer te vinden en te organiseren op basis van meta-informatie. Blader en zoek afbeeldingen in uw eigen cloud. Naast webservice werkt Starsky ook als standalone desktop applicatie.


Starsky Digital Assets Manangement

Versnel je workflow

Starsky helpt je meer waarde te halen uit creatieve digitale middelen zoals afbeeldingen en video's door ze gemakkelijk te organiseren, openen en verspreiden. De focus van de applicatie is de digitale bestandsbibliotheek van een persoon of de fotodatabase van een fotograaf. Het doel is om een applicatie te hebben die digitale inhoud opslaat, organiseert, vindt, ophaalt en deelt.

 

Demo-app

Voor de demo is het mogelijk om met de gebruikersnaam: demo@qdraw.nl en het wachtwoord demo@qdraw.nl in te loggen. Er is een online demo van de Starsky-applicatie te vinden.. Je kunt ombeperkt data invoeren, Heroku reset de applicatie na 30 minuten inactiviteit.

 

scroll naar beneden
Starsky App on Mac OS Starsky on a Raspberry Pi
Starsky
Working on project Raspberry Pi

Werkt als Desktop app en server app

Starsky is een .NET Core Applicatie die voor de front-end React gebruikt. Je kunt deze app op een Raspberry Pi draaien maar ook als desktop app. De code is beschikbaar op Github