Menu

22 februari 2007 • Gepubliceerd door ; september 22, 2014 at 10:27 pm Qdraw

Nieuwbouw in Twello (2007)

Even een kijkje in de nieuwbouw in Twello, je kunt op de foto’s zien hoe het met de bouw gaat.

Nieuwbouw in Twello

Druk aan het bouwen…….. Nu het dak er nog op.

Nieuwbouw in Twello

Pauze ? 😀

Nieuwbouw in Twello

Nieuwbouw in Twello

En nu nog even opruimen en het is klaar!

Tags: , , , , , , , ,

Gecategoriseerd in:

Dit bericht is geschreven door: Dion

1 reactie

  • guurt koger says:

    Dion, ik heb je een keer in het oude ambachten en speelgoedmuseum ontmoet. Ik loop daar als vrijwilliger, weet je het nog? Vast wel!
    Zo af en toe bekijk ik je websyte. Wat ben jij een gelukkige jongen. Telkens met je vader er op af. en alles zo mooi verzorgd. Ik ben bijna jaloers op je. Jammer dat je niet dichterbij woont, want je zou me een hoop kunnen leren. Het gaat je goed. Guurt Koger. oude ambachtenmuseum.

Lees ook deze blogs