Menu

24 januari 2013 • Gepubliceerd door ; augustus 22, 2017 at 8:25 pm Qdraw

Een dagje Den Bosch

Dinsdag ben ik met de trein naar Den Bosch geweest. Onderweg heb ik het onderstaande filmpje gemaakt.
Het volgende materieel komt voor in dit stuk van Nederland. Het eerste treinmaterieel is de sprinter van Twello naar Apeldoorn die voorbij komt rijden. Dit is Stadsgewestelijk Materieel. In Deventer film ik een Koploper. Op de terugreis in Den Bosch film ik dat een hele groep mensen in de nieuwe Sprinter stappen (Sprinter Lighttrain). De trein op het andere perron is een Dubbeldekstrein (DD-IRM) die naar Schiphol gaat. De volgende trein, (hier ga ik met mee) is een Koploper. Ik kom hiermee tot Arnhem vanwege een storing. Dus ben ik maar via Ede-Wageningen en zo met de bus naar Station Apeldoorn gegaan (en vanaf daar naar huis).

en hier is de video te zien op vimeo.

Een dagje Den Bosch

Tags: , , , ,

Gecategoriseerd in:

Dit bericht is geschreven door: Dion

Lees ook deze blogs