Menu

10 december 2022 • Gepubliceerd door ; december 11, 2022 at 9:50 am Qdraw

Lasergamen in het voormalige Huis van Bewaring Den Bosch (2022)

Vanuit mijn werk hadden ze recent een leuk uitje bedacht voor m’n collega’s gaan lasergamen in het voormalige Huis van Bewaring in Den Bosch. Bijwijze van uitzondering was dit geregeld. Dit jarenlang onderdeel geweest van de rechtbankcomplex aan de Sint Jorisstraat.

Het gebouwen complex is in 1804 gebouwd als ‘stedelijk verbeterhuis’. Later deed het dienst als tuchthuis, Huis van Arrest en Justitie, Huis van Reclusie en Tuchtiging, Huis van Burgerlijke en Militaire Verzekering en Bewaring en, vanaf 1872, ook als strafgevangenis voor vrouwen.

Het sloot na 200 jaar omdat het qua organisatie en logistiek niet meer voldeed aan de normen van deze tijd. Er zijn geruchten dat het een hotel gaat worden dus misschien kun je er binnenkort nog een keer een nachtje slapen.Lasergamen in het voormalige Huis van Bewaring Den Bosch (2022) ; ; Huis van Bewaring & Strafgevangenis Den Bosch, io digital, Sint Jorisstraat, lasergamenLasergamen in het voormalige Huis van Bewaring Den Bosch (2022) ; ; Huis van Bewaring & Strafgevangenis Den Bosch, io digital, Sint Jorisstraat, lasergamenLasergamen in het voormalige Huis van Bewaring Den Bosch (2022) ; ; Huis van Bewaring & Strafgevangenis Den Bosch, io digital, Sint Jorisstraat, lasergamenLasergamen in het voormalige Huis van Bewaring Den Bosch (2022) ; ; Huis van Bewaring & Strafgevangenis Den Bosch, io digital, Sint Jorisstraat, lasergamenLasergamen in het voormalige Huis van Bewaring Den Bosch (2022) ; ; Huis van Bewaring & Strafgevangenis Den Bosch, io digital, Sint Jorisstraat, lasergamenLasergamen in het voormalige Huis van Bewaring Den Bosch (2022) ; ; Huis van Bewaring & Strafgevangenis Den Bosch, io digital, Sint JorisstraatLasergamen in het voormalige Huis van Bewaring Den Bosch (2022) ; ; Huis van Bewaring & Strafgevangenis Den Bosch, io digital, Sint Jorisstraat

Tags:

Gecategoriseerd in:

Dit bericht is geschreven door: Dion

Lees ook deze blogs