Menu

2 september 2012 • Gepubliceerd door ; september 2, 2012 at 2:16 pm Qdraw

Militariabeurs te Huizen

Samen met een goede vriend ben ik naar deze beurs in Huizen geweest. Hij is een fervent verzamelaar van Militaria-spullen en ik vond het leuk om ook eens zo’n beurs te zien. Er wordt hier voornamelijk gehandeld in verzamelaar objecten voornamelijk uit de 1ste en 2de Wereldoorlog. Volgens de Nederlandse wetgeving moet bij vuurwapens de loop dicht gelast zijn zodat deze wapens niet meer gebruikt kunnen worden.

Militariabeurs te Huizen
Militariabeurs te Huizen
Militariabeurs te Huizen
Militariabeurs te Huizen

Tags: , , , , ,

Gecategoriseerd in:

Dit bericht is geschreven door: Dion

2 reacties

 • Brian Morgan says:

  heb in mijn bezit een mauser bajonet tweede wereldoorlog met gelijke nummers op mes en sgacht en merkjes op de lederen houder.
  kunt u mij vertellen wat ik hiervoor zou kunnen vragen als ik hem wil verkopen? is in absolute nieuwstaat en werkend onaan geroerd!
  ook heb ik nog een Nederlandse bajonet met bruine schagt.

 • Dion says:

  Hallo Brian,
  Zelf heb ik niet zo veel kijk op Militaria. Ik weet alleen dat het in Nederland verplicht is dat dit soort wapen onklaar moeten zijn. Ik heb deze vraag door gestuurd naar een goede vriend van mij die hier meer verstand van heeft dan dat ik heb. Als ik hier een reactie van heb zal ik deze naar je toe sturen.

  Groet,
  Dion
  Qdraw;Media

Lees ook deze blogs