Menu

24 maart 2007 • Gepubliceerd door ; maart 20, 2015 at 11:51 pm Qdraw

Melk moet!

Vandaag hielden 2 melkveebedrijven openhuis, zodat de mensen kunnen zien waar de melk werkelijk vandaan komt……

Melk moet

Iedereen is uitgenodigd….

Melk moet

De stal van Albers (die nieuwe boerderij in Nijbroek)

Melk moet

De carousel.
De koeien draaien langzaam rond in deze draaimolen, na een rondje is de koe gemolken en staat haar plaats af aan een nieuwe dame………

Melk moet, melkvree bedrijf, melkveebedrijf

De stal van Witteveen. (in Terwolde)

Tags: , , , , ,

Gecategoriseerd in:

Dit bericht is geschreven door: Dion

3 reacties

  • Tom Nijland says:

    zeker veel werk en druk

  • Maria says:

    Ik moest vroeger van meoders altijd e9e9n glas minstens per dag drinken, vond het toen niet te zuipen maar nu vind ik het bij het eten wel lekker. Ik koop het vrijwel nooit maar of het nou slecht is, die kalveren groeien er ook prima van. En het is lijkt me ook niet vreemd dat je als baby alle voeding uit de moedermelk haalt met borstvoeding.@ Elsbeth, dat we iets drinken van een ander zoogdier is echt totale waanzin. Dan zou je ook kunnen zeggen dat we vlees eten wat eigenlijk bedoeld is voor een wolf of een leeuw. Als je zo gaat redeneren kan je eindeloos doorgaan.

  • Karen says:

    ik kan niet meer zo goed tegen melk. Misschien wel omdat wij het vroeger ook drie keer per dag orknden. Ik krijg er onwijze buikpijn van, maar ik eet s ochtends wel graag muesli met yoghurt of melk dus sinds een paar jaar ben ik overgestapt op sojamelk en -yoghurt. De verse variant, van Alpro, in het koelvak van de supermarkt. Ik vind het prima te doen. En het is ook nog eens natuurlijk. Ik vind het eigenlijk wel een raar idee dat wij melk drinken van een ander zoogdier . dat is toch helemaal niet voor ons bedoeld, zou je zeggen .

Lees ook deze blogs